Klassisk viltgryte

Høsten kommer sigende, og kveldene blir mørkere.

Helnorsk med sydlandsk vri

Butikkene bugner nå av norske rotgrønnsaker.

Får med kål

Får og lammekjøtt fyller nå hyllene på butikken.

Siste nyheter

Vært med på ei rivende utvikling

Møller Bil Orkdal har markert 30-årsjubileum og feiret seg selv og kundene denne uka.

Travbanesaken avgjøres

Søndag avgjør ekstraordinær generalforsamling i Midt-Norge travforbund hvor det nye regiontravanlegget skal bygges.

Steinshaug med nytt stortalent

Torkil Steinshaug er tilbake i hetluften med et nytt stort unghesttalent.

Hjemmehåpet løper for nytt NM-gull

Ingeborg Eide er regjerende norgesmester i stafett for junior, og ser store muligheter i det krevende Trønderterrenget i Orkdal til helgen.

Nypoteter, eller rettere sagt ferskpoteter

Produsentene som dyrker poteter her i landet vil at vi skal kalle de norske potetene for ferskpoteter.

Jordbær med brent pepper

Symbolet på selve sommeren er jordbær, den deilige søte røde bære bør spises minst en gang pr. dag i sesongen.

Vafler med jordbær

Det er midtsommer, og en av mine favorittsmaker på sommeren, er den norske jordbæra.

Kveite og rabarbra

Sommer er også sesong for kveite.

Lørdagssuppe

Blir det oppholdsvær på lørdag, kan denne suppen lage seg selv mens du klipper plenen.

Den lille røde …

Den lille røde tomaten er det mange som har en mening om.

Allsidig rabarbra

I disse tider er det mange svulmende busker med rabarbra som bare venter på å bli brukt.

Gressløk

Mange har gressløk i hagen.

Sukkersaltet laks

Laksesesongen nærmer seg med stormskritt.

Tid for en grønn bølge

Våren og for- sommeren er tid for en del grønne grønnsaker.

Dessert i rødt, hvitt og blått

Selveste festdagen 17. mai står for døren

Grillet asparges med jomfrusaus

Asparges er et sikkert og smak- fullt vårtegn.

Velsmakende frikassé

Påsken er over og for mange så betyr dette mer utetid som hagestell eller rett og slett bare nyte vårluften ute.

Egg er tradisjon til påske

Påskeegg er for mange en tradisjon i forbindelse med påskefeiringa.

Kokkens viltpostei

Kjøttdeig av vilt gjør god mat.

An apple a day, keeps the doctor away

...og en dag uten dessert er en dag uten mening.

Høstens blomkålsuppe

Grønnsakene begynner nå å bli på sitt beste.

Blomkålsalat

Vi skrider nå inn i sensommeren, kanskje den beste tida på året for den som er opptatt av ferske, gode, norske råvarer.

Tid for hagebær

De siste ukers varme har satt fart på modningen i bærbuskene.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis