Den lille røde…

Den lille røde tomaten er det mange som har en mening om.

Allsidig rabarbra

I disse tider er det mange svulmende busker med rabarbra som bare venter på å bli brukt.

Gressløk

Mange har gressløk i hagen.

Siste nyheter

Pål og Linn blir foreldre

— Det kom litt bardust på.

SKA-frika springer av sted

SKA-frika har kommet med ny EP.

Den store byfesten

Lørdag 24. juni er det byfest i sentrumsgata på Orkanger. Årets fest kan bli tidenes største, så sant folk trosser værgudene.

Fant flaskeposten til Emma (9)

Anna Banaszek fikk en hyggelig overraskelse under en kajakktur i Agdenes nylig.

Velsmakende frikassé

Påsken er over og for mange så betyr dette mer utetid som hagestell eller rett og slett bare nyte vårluften ute.

Egg er tradisjon til påske

Påskeegg er for mange en tradisjon i forbindelse med påskefeiringa.

Panert skrei, med stekte grønnsaker og remulade

«Feskpinnja» er en udødelig slager.

Lørdagsbiffen

Denne lørdagen synes jeg vi skal unne oss noe skikkelig godt.

Stek brød i gryta

Jerngryter har heldigvis begynt å bli populære igjen

Skrei med middelhavsvri

Skrei er en fantastisk sesongråvare.

Grønnsaker med ostesaus

Dette er en deilig rett som både kan spises alene, eller er godt tilbehør til noe annet.

Sjokoladegodt til morsdag

Både morsdag og valentinsdag står for døren, og hva passer vel da bedre enn en oppskrift på en søt overraskelse.

Frikassé

Frikassé vekker nostalgiske følelser hos mange.

Ostesufflé

Sufflé, er «luftens baron» blant dessertene. Sufflé kommer av det franske ordet «souffler» som betyr å blåse opp.

God, gammel tradisjonsrett

Sosekjøtt, eller kjøtt i mørket som mange også kaller det, er en kraftig og smaksrik gryte.

Kjapp budsjettsuppe

Januar er for mange måneden da man lever litt mer sparsommelig, og har litt travlere hverdager igjen.

Restefest i det nye året

Nyåret er den tiden på året da vi kaster mest mat.

Nyttårs-panna cotta

Mangler du dessert til kvelden? Panna cotta er en av de enkleste dessertene å lage, som samtidig har den mest elegante smaken.

Sukkersaltet laks

Laksesesongen nærmer seg med stormskritt.

Tid for en grønn bølge

Våren og for- sommeren er tid for en del grønne grønnsaker.

Dessert i rødt, hvitt og blått

Selveste festdagen 17. mai står for døren

Grillet asparges med jomfrusaus

Asparges er et sikkert og smak- fullt vårtegn.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis