En modifisert Biff Wellington som garantert finner veien til hvilket som helst hjerte.

Dagens oppskrift er med italienskinspirert tomatfyll og Selbu blå.

4 personer:

4 skiver à 200 g av godt modnet entrecôte

8 cherrytomater delt i fire

20 g pinjekjerner

1 rødløk

selbublå etter eget ønske ?

butterdeig

1 egg

smør og olje til steiking

Brun kjøttskivene raskt i ei blanding av smør og olje. Tørk biffene på ett klede.

Steik cherrytomat, løk, pinjekjerner i smør til en masse.

Kjevle ut butterdeigen, slik at du kan pakke biffen inn i den.

Legg biff, fyll og blåmuggost opp på, pensle kantene på butterdeigen langs kantene, og brett det over biffen slik at det overlapper, egget fungerer som ett lim.

Stek pakken på 250 grader i ca. 8-10 minutter til den er gylden og sprø.

Server med en tomatsalat, grønnsalat eller grønnsaker.