For å gjøre en slik rett litt mere spennende så bruker jeg Selbublå. Blåmuggosten har en aromatisk og fyldig smak. Den er myk og kremaktig og egner seg godt til varmebehandling. Stekt Selbublå kan gjerne nytes ved siden av en salat, eller valnøtter. Noe søtt som frukt og honning, smaker også svært godt til.

Slik gjør du det:

1 Selbublå

ca. 100 g revet tørt brød/brødkrumme

2 egg

olje til steking

Del osten i to på langs, og i «kake»-stykker slik at det blir 6-7 mm tykke kakestykker.

Vend osten i egget, så i brødkrummen i en dyp tallerken.

Stek så godt med olje på middels varme til den blir gylden og sprø. Vend den og stek på andre siden.

Legg den over på ett tørkepapir etter steking.

Server med en «fruktsalat» av små fruktbiter vendt i litt honning.