En kompisgjeng på drøyt 20 personer som bor og studerer i Trondheim, fikk i siste liten meldt på lag i 6. divisjon for 2016. Laget og spillerne har sterk tilknytning til Lensvik og skal hete Grønningen FK.

Laget skal spille hjemmekampene sine på kunstgressbanen i Lensvik og første offisielle kamp for laget er onsdag 27. april mot Svorkmo 2.

Kompisgjeng

ST laget en artikkel på laget i februar. Det hele startet med noen fotballøkter på løkka på høsten i fjor. Det var såpass artig at gjengen ville gjøre noe mer ut av det.

– Vi samlet en gjeng for å spille litt fotball og tok ikke lang tid før vi ville få til et lag. Det var litt som å oppdage fotball på nytt. Det er jo en liten guttedrøm å få starte sin egen klubb, sa Benjamin Midjo Ysland den gang. Han er en av flere som har stått bresjen for å få til laget.

Alle spillerne i troppen har på en eller annen måte tilknytning til Lensvik.

– Kjernen i laget er fra Lensvik og i tillegg har vi noen orkdalinger, men alle har på en eller annen måte en form for tilknytning til Lensvik, kunne Midjo Ysland fortelle.

Har ikke tapt

Laget har hatt en god oppkjøring til årets 6. divisjonssesong og har faktisk ikke tapt enda. Laget gikk ubeseiret gjennom innendørssesongen i Trondheim og har tre strake seiere i treningskamper mot henholdsvis IL Tempo (1-3) Orkanger 2 (0-2) og Svorkmo 2 (0-7).

– Vi ønsker å spille underholdende fotball og dominere på hjemmebane. Fotballpublikummet i Agdenes lager historisk sett mye liv. Gutta i Grønningen FK er i alle fall motivert for å gi publikum noe å klappe for, ta på bladvotter, sier