Lørdagens kamp i Ånesøyan ble annonsert som opprykksfest, og hadde ei ramme som bar preg av nettopp dette. Det var gratis opprykkskake og pølser i pausen, og det var filmkameraer rundt banen og i lufta for å gjøre opptak til damenes musikkvideo «Ængla og ramp». Låta er skrevet til damelaget av Ole Even Gjengstø, og tonet ut over stadion for hver målscoring i kampen mot Vestbyen.

Og det var ikke så rent få scoringer. Selv om opprykket til andredivisjon er sikra, har ikke damene slutta å gi jernet. Det ble 14-0 til hjemmelaget, i en målfest som sto fullstendig i stil til prestasjonene så langt i sesongen.

Sara Hoftun Bjerksæter satte inn hele sju av målene, og fikk for anledningen klengenavnet «sjumåls-Sara».

Målene haglet

Interessen rundt damelaget har vært formidabel denne sesongen, og 170-180 publikummere fant veien til kampen lørdag.

KIL/Hemne tok ledelsen allerede før kampen var fem minutter gammel, ved Marielle Meyer. Etter sju minutter sto det 2-0, og etter ti minutter hadde damene gått opp i en 3-0-ledelse. Målene bare haglet inn, og til pause sto det 8-0, i kampen som altså endte 14-0 til slutt.

I tillegg til toppscorer «sjumåls-Sara», sørget disse spilleren for de andre målene: Marielle Meyer (2), Maren W. Snekvik (3), Ina Kamilla Vårhus og Anna Ingeborg Snekvik.