KIL/Hemne leverte en meget god vårsesongen og kunne ta ferie på toppen av tabellen i 2. divisjon. Onsdag kveld var det duket for den første kampen på høstsesongen og laget levde opp til favorittstempelet mot Sunndal på hjemmebane.

Målløst til pause

KIL/Hemne knuste Sunndal på bortebane med hele 6-2, men det tok litt tid før laget fikk hull i Ånesøyan. Til pause var det målløst, men åtte minutter ut i andre omgang sendte Sara Hoftun Bjerksæter KIL/Hemne i føringen. Like etter at en time var spilt var samme spiller frempå og doblet ledelsen.

Ti minutter før full tid sørget Marielle Meyer for å fastsette sluttresultatet til 3-0. Meyer er nå oppe i 11 mål denne sesongen, noe som gjør henne til delt toppscorer sammen med Stine Skogan på Tynset.

På topp

Etter dagens seier topper KIL/Hemne 2. divisjon avdeling 6 med 22 poeng. Byåsen 2 har like mange poeng, men svakere målforskjell. Molde kan med seier mot Tynset på lørdag også komme opp på 22 poeng, så det er meget jevnt i avdelingen.