På vårsesongen leverte KIL/Hemne en strålende forestilling på bortebane mot Volda og vant hele 6-0, men søndag ble det langt mer spennende da samme lag møttes.

Flere sentrale ute

Foran hjemmekampen søndag måtte KIL/Hemne klare seg uten blant andre Maren Snekvik, Emilie Ringseth, Marielle Meyer og Lovise Berg.

Hjemmelaget hadde problem med å komme til mange sjanser i første omgangen mot et lag som la seg lavt og kompakt.

Avgjorde

I andre omgang klarte KIL/Hemne å få større tempo på ballen og da fikk gjestene problemer fra start. Etter ett minutt får Sara Hoftun Bjerksæter et gjennomspill, og lobben fra Sara går via hendene til keeper og i tverrligger. I løpet av de to neste minuttene vinner KIL/Hemne to cornere, og på den andre av disse klarte hjemmelaget endelig å sette ballen i mål. Det er Hoftun Bjerksæter som til slutt får hull på byllen etter et skudd fra 16 meter.

Spennende på slutten

KIL/Hemne hadde noen gode muligheter på overganger, men klarte aldri å punktere kampen. Dermed ble det noen spennende sluttminutter da Volda jaktet utlikning.

Men KIL/Hemne klarte å ri av stormen og tok dermed sin andre seier i høstsesongen. På tabellen har Tynset gått forbi og leder nå etter å ha spilt sine hengekamper. Men det er fortsatt spennende og helt åpent i kampen om kvalikkplass til 1. divisjon.