Line Hoel Fossmo ble hentet fra Meldals damelag i 4. divisjon foran høstsesongen til KIL/Hemne, men 17-åringen har hatt få problemer med å tilpasse seg tilværelsen to divisjoner høyere oppe.

– Ho har tatt et kjempe steg fra 4. til 2. divisjon. Line dominerte jo i 4. divisjon, men vi hadde kanskje ikke forventet at hun skulle bli en forsterkning på laget umiddelbart, slik som hun har vært til nå, sier KIL/Hemne-trener Per Erik Bjerksæter.

Lå under

Onsdag kveld var Nidelv motstander på Hemne Sparebank Arena. Det ble en intensiv og spennende fotballkamp. Til tross for et par store målsjanser til KIL/Hemne i første omgang var det Nidelv som kunne gå til pause med ledelse.

I andre omgang var det KIL/Hemne som dominerte kampen. Anført av en meget løpsvillig Fossmo var hjemmelaget en konstant trussel for målet til Nidelv. Etter et par fete målsjanser i starten av andre omgang fikk Fossmo hull på byllen da hun hamret inn utlikningen fra kort hold.

– Line var nok banens beste mot Nidelv. Hun har en voldsom løpsstyrke som jeg nesten ikke har sett maken til. I tillegg til scoringen hadde hun et skudd i tverrligger og ett i stolpen, så hun har en god skuddfot også, sier Bjerksæter.

Sen jubel

Til tross for en kanonade foran Nidelv-målet i hele andre omgang kom ikke avgjørelsen før helt på tampen av kampen. I det 89. minuttet får Marielle Meyer ballen 25 meter fra mål og når alle venter et skudd, så finner hun i stedet Solfrid Hofset som er bedre plassert og er iskald alene med keeper. Dermed tar KIL/Hemne sin tredje strake seier på høstsesongen. Men i følge trener Bjerksæter er det fortsatt en del å jobbe med.

– Vi har møtt lagene på nedre halvdel av tabellen på hjemmebane nå i starten av høstsesongen. Det er viktig å vinne disse kampene, men vi har fortsatt til gode å score i første omgang på de fire siste kampene. Det håper jeg vi klarer å gjøre noe med når Træff kommer på besøk i helga, sier han.