Mandag spilte KIL/Hemne bortekamp mot Stjørdals-Blink 2. KIL/Hemne som ikke hadde vunnet på sine tre siste kamper, trengte poengene for å henge med i toppen og være blant lagene som sikrer seg fornyet plass i 3. divisjon.

Ikke effektive nok

KIL/Hemne åpnet best og tok ledelsen etter drøye kvarteret da Jonas Meyer Nilsen sørget for 1-0. I andre omgang var det KIL/Hemne som dominerte kampen, men det ville seg ikke foran mål og den avgjørende scoringen kom aldri.

Dermed ble vertene Stjørdals-Blink invitert inn i kampen. Etter en drøy time får hjemmelaget godt betalt på et langskudd som går vi to mann før ballen går i mål.

Og i sluttminuttene er Blink som stikker av med seieren etter nok et langskudd. Dermed går KIL/Hemne sin fjerde strake kamp uten seier.

Henger etter

Det gjenstår fem serierunder i 3. divisjon og etter mandagens tap ligger KIL/Hemne nå på en 8. plass. Det er likevel bare tre poeng opp til Stjørdals-Blink 2 som ligger på den trygge 4. plassen. Men skal KIL/Hemne klatre på tabellen må laget begynne å vinne fotballkamper igjen. Den sjansen får de på hjemmebane mot 2. plassen Steinkjer på lørdag.