Kolstad, Steinkjer, Orkla og Verdal har allerede sikret topp fire, men det blir en svært dramatisk kamp om hvem som stikker av med den siste plassen som gir plass i neste års regionserie.

Slik skal det avgjøres:

Før siste serierunde har KIL/Hemne, Charlottenlund og Tillerbyen lik poengsum. Charlottenlund har 20 plussmål, KIL/Hemne har også 20 plussmål, men er bak på mindre scora mål, mens Tillerbyen har 17 plussmål.

De tre lagene har enkel motstand i siste kamp. KIL/Hemne har Namsos som ligger nest sist, hjemme i Ånesøyan. Charlottenlund har NTNUI borte som ligger på 11. plass og har muligens den tøffeste kampen.

Tillerbyen har muligens den enkleste kampen. De møter Stjørdals-Blink 2 hjemme. Stjørdals-Blink 2 har nærmest stilt et guttelag i de siste kampene sine og tapt 8-1 mot Rørvik og 9-0 mot Ranheim 2. Stjørdals-Blinks førstelag spiller kamp samme dag, så det er helt sikkert at andrelaget ikke stiller sterkt.

– Vi må vinne kampen

KIL/Hemne-trener Ole K. Sagbakken er først og fremst opptatt av å fokusere på å vinne kampen.

– Namsos er bedre enn vi ser på papiret. Vi må prøve å spille slik som vi har gjort i år. Det er ikke vits å finne opp kruttet på nytt nå. Det blir ikke noe problem å motivere spillerne. Spillerne vet at de må gi alt i 90 minutter, så får vi ikke gjort så mye med hvordan det går i de andre kampene, sier Sagbakken.

– Hvordan kommer dere til å forholde dere til det som skjer i de to andre kampene?

– Vi er usikker på om speaker skal komme med resultater fortløpende. Vi har ikke diskutert det enda. Vi kommer nok til å holde oss oppdatert slik at vi kan gjøre justeringer utover i kampen om det trengs, sier Sagbakken.

Til kampen er Jonas Meyer Nilsen suspendert, mens Håkon Aarvaag er ute med sykdom.