Det vil nok være tidenes sensasjon om ikke KIL/Hemne spiller 2. divisjon neste år. KIL/Hemne tok sin 13. strake seier da Tangmoen ble knust hele 12-1 i Ånesøyan på søndag. Nå mangler laget ett poeng for å være sikret opprykk til 2. divisjon.

Meyer x 5

Det ble en skikkelig målfest i Ånesøyan, men det var også litt som forventet. Laget har med noen få unntak vunnet med fem mål eller mer i hver eneste runde denne sesongen. Hjemme mot Tangmoen var intet unntak.

KIL/Hemne tok tidlig ledelsen ved Ina Vårhus, men så tok det nesten 20 minutter før mål nummer to kom ved Marielle Meyer. Etter det rant målene inn. Meyer noterte seg for hele fem scoringer i første omgang og KIL/Hemne ledet hele 9-1 til pause

Slapp seg ned

Andre omgangen ble ikke så dominant, men KIL/Hemne puttet ballen i mål ytterligere tre ganger slik at det til slutt sto 12-1 på måltavlen. Det er andre gang denne sesongen at KIL/Hemne scorer tosifret antall mål i en kamp.

Laget har nå 88-12 i målforskjell og mye skal nok til om ikke KIL/Hemne passerer 100 scorede mål denne sesongen.

Det er 12 poeng ned til Orkanger som har fire kamper igjen, derfor er ikke opprykket matematisk sikret, men det blir det.