KIL/Hemne tok lørdag sin fjerde strake seier. Gjestene fra Alvdal tok ledelsen tidlig i kampen, men vertene slo knallhardt tilbake.

Etter et drøyt kvarter kom utlikningen ved Brynjar Snekvik før Hallvard Løseth og Håkon Aarvaag sørget for 3-1 til pause.

Slik var: KIL/Hemne-Alvdal 7-1

Enveiskjøring

I andre omgang ble det rene enveiskjøringen. Eneste spørsmålet var hvor stor seieren skulle bli. Løseth, Aarvaag, Simonsen og Fjeldvær sørget for at det til slutt ble hele 7-1.

Dermed er KIL/Hemne oppe på 4. plass.

Hallvard Løseth noterte seg for to målscoringer og er nå oppe i 23 mål denne sesongen og troner øverst på toppscorerlisten i avdelingen.

Buvik reddet poeng

Buvik spilte hjemme mot Flisa og kom under etter halvspilt første omgang. Det holdt seg til pause. Fem minutter ut i andre omgang utliknet Kim Roger Laugsand.

Helt på slutten ble det meget spennende da Flisa tok ledelsen fem minutter før full tid, men Ørnulf Meistad sørget for at det ble poengdeling med en scoring på overtid.

Slik var: Buvik-Flisa 2-2