Etter en svak start på høstsesongen med tap og to uavgjorte kamper tok KIL/Hemne endelig tre poeng da de beseiret Charlottenlund 3-0 i Ånesøyan fredag kveld etter å ha ledet 1-0 til pause.

Men spillet gledet ikke de 50 tilskuerne. Første omgang var rett og slett fryktelig svak. KIL/Hemne sto alt for lavt og bortelaget hadde ballen det meste av tiden. Scoringen til hjemmelaget kom tre minutter før pause etter et langt gjennomspill fra Mats Henriksen til Rune Klungervik som rundet keeper som var på en skikkelig bærtur nesten ved midtstreken. Klungervik kunne bare bruke farten og satte ballen enkelt i det tomme buret.

Bedre

Andre omgang var bedre fra hjemmelaget med høyere press og mer aggressivitet. De produserte noen få muligheter og scoret på to av disse ved Hallvard Løseth og nok en scoring av Rune Klungervik.

– Det var en svak kamp av oss, men det ble da tre poeng, sa lagets trener Roar Melkvik til ST etter kampen.