Det ble et meget spennende lokaloppgjør da Orkanger tok i mot Meldal i Orklahallen torsdag kveld.

Det var ventet at det skulle bli jevnt og det ble det også. Orkanger tok føringen i første omgang og ledet raskt 4-1, men Meldal kom inn igjen i kampen og til pause sto det 10-9 til Orkanger.

Fulgte hverandre

I starten på andre omgang fulgte lagene hverandre tett, men midtveis i omgangen reiste Orkanger ifra og ledet med seks mål. Mye så ut til å være avgjort, men Meldal hadde ikke gitt seg og reduserte fire ganger uten at OIF scoret. Det gjorde at kampen levde til de aller siste minuttene, men der var OIF sterkest og tok en fortjent seier 25-21.

Enorm interesse

Interessen for kampen var som ventet stor. Tribunen var stappfull allerede et kvarter før kampstart. Da satt det rundt 600 tilskuere på tribunen, men speaker måtte likevel be folk om å trekke seg sammen på tribunen fordi det sto flere utenfor og ville inn.

En flott ramme rundt kampen og to lag som kjempet tappert gjorde at publikum absolutt fikk valuta for pengene.