Representanter fra bransjen og Midtnorsk Opplæring besøkte kjøretøy-elevene ved Meldal VGS mandag for å overrekke nye klær.

Følgende bedrifter er med på gaven: Toyota Orkanger, Melhus Bil Trondheim Orkanger, Møller Bil Orkanger, Team Verksted, Nardo Bil Orkanger, O.M. Grefstad, Prøven Bil, Syrstadeng Bil, og Svinsås auto.

– Det er sjette året på rad at vi gjør dette, og vi synes det er ei god investering, sa verksmester ved Orkdal Bil, Alf Gunnar Øyasæter, som sammen med Vidar Harsvik og Jon Einar Heggset i Midtnorsk Opplæring overrakte gaven. Årsaken til at bransjen gjør stas på elevene er at næringa trenger gode lærlinger og håper at tett kontakt mellom elevene, skolen og bedriftene sørger for stabil og god rekruttering.

Bekledning av bilfag-elevene har bilbransjen sørget for de siste seks årene. Dette er ett av tiltakene for å knytte elevene nærmere til seg. Skolen har partnerskapsavtaler med alle de nevnte bedriftene. Tett kontakt mellom skolen og næringslivet er svært viktig i rekrutteringsarbeidet.