Men Meldal ga den store opprykksfavorittene i 2. divisjon, kamp til døra. Det endte til slutt med 26-23-tap, men kampen ble faktisk ikke avgjort før de siste to minuttene.

Volda har gått fra storseier til storseier i starten av denne sesongen, men i Meldalshallen fikk de problemer mot et hjemmelag som mest sannsynlig presterte årsbeste.

Kanonåpning

Hjemmepublikummet var nok i sjokk da Meldal ledet 6-1 i starten av første omgang. Første gang Volda tok ledelsen var til pause. Da ledet gjestene 11-10.

Meldal fortsatte det gode spillet etter pause og ledet faktisk kampen helt til det gjensto syv minutter. Da tok Volda over og vant til slutt 26-23.

En strålende gjennomføring av Meldal som viser at det kan hamle opp med absolutt alle i avdelingen.