– Dette var en svak og skuffende kamp av oss. Bare de første 20 minuttene er jeg fornøyd med. Deretter ble det mye tut og kjør og alt for mange personlige feil, sa Meldals trener Asgeir Hatlen til avisa etter at hjemmelaget tapte med 15 mål (21-36) for toer-laget til Byåsen i Meldalshallen torsdag kveld.

I de første minuttene av kampen hang hjemmelaget godt med og det sto 8-8 på lystavla da det var ti minutter igjen av omgangen. Men derfra og inn til pause scoret Meldal ett eneste mål mens gjestene puttet åtte nye baller bak Hilde Søyseth i Meldals mål.

Ingen bedring

Etter pause fortsatte elendigheta for hjemmelaget. Laget ble straffet for personlige feil og Byåsen anført av stortalentet Moa Høgdal dro sakte men sikkert ennå lengre fra. Det bør også nevnes at Byåsen stilte til torsdagens kamp med bare seks utespillere i tillegg til to målvakter. Men det var spillere av meget god kvalitet som var gode til å utnytte hjemmelagets dårlige vurderinger og personlige feil.

Noen lyspunkter

Torsdagens kamp var ikke uten lyspunkter. Nykommeren Ida Bjerknes ble hjemmelagets toppscorer og ble også fortjent kåret til lagets beste. Uredd i spillestilen og med ei god venstrearm er hun en kjærkommen tilvekst til laget som har mistet så mange spillere før årets sesong. Bra var også Bente Kielland som kom til mange muligheter på venstrekanten, men klarte dessverre ikke å sette mer enn to i mål bak gjestenes gode keepere.

Meldal: Hilde Søyseth, Lene Høve Storholt 3, Ida Bjerknes 6, Anne Ree 5, Bente Kielland 2, Ragnhild Sørløkk Aas, Anja Søyseth, Gunhild Løkken 4, Helene Høve Storholt, Marit Hove, Beate Wuttudal Skjenald, Kine Høve Storholt, Anne Kvam 1

Få mer om kampen og kommentarer fra treneren i morgendagen avis.