Det ble tap 25-32 mot Levanger2 hjemme i Meldalshallen i 2. divisjon torsdag. Hjemmelaget leverte en svak kamp og slapp gjestene alt for lett til.

Jevnt

Det var jevnt i startfasen, men Levanger fikk et godt forsprang midtveis i omgangen, før Meldal knappet noe inn igjen før pause, men det hindret ikke vertene å ligge under med tre mål.

I andre omgang dro Levanger i fra i starten, men en god meldalperiode førte til at de bare var to mål bak en periode, men mot slutten stakk gjestene sakte men sikkert fra og vant med syv mål.

Laget: Hilde Søyseth, Ulrikke Berg Karlsen, Ragnhild Sørløkk Aas, Anja Søyseth (3), Bente Kielland-Olsen (3), Anne Ree (9), Lene Høve Storholt (5), Kine Høve Storholt, Anne Kvam (1), Marit Ustad Hove (2), Gunhild Løkken (2), Helene Høve Storholt