Charlottenlund har hatt en meget god sesong og ligger på en sterk 4. plass i 2. divisjon. Vertene Meldal har slitt de siste kampene og har ikke plukket så mange poeng som ønsket, men Meldal-trener Asgeir Hatlen så fremgang i kampen mot Charlottenlund som til slutt endte med 32-29-tap.

– Det ble et knepent tap i en kamp det var mye mål. Det var litt bedring fra det vi har vist tidligere. Vi bestemte oss for at vi måtte prøve å finne tilbake til det vi har vært gode på tidligere og det følte jeg vil lykkes med periodevis, sier Hatlen.

Målorgie

Første omgangen ble en målorgie uten like hvor begge lag nesten scoret på hver eneste sjanse de fikk. Stillingen til pause var 17-19.

Meldal kommer etter hvert godt i gang i andre omgang og alle spillerne meldte seg på i kampen en periode i andre omgang. Det gjorde at det sto 24-24 halvveis. Men gjestene stakk litt ifra mot slutten noe som gjorde at Meldal måtte satse fremover for å få resultat, men det endte til slutt med tremålstap.

Lokaloppgjør

På søndag er det duket for lokaloppgjør når Meldal gjester Skaunhallen. Skaun har hatt en svak sesong og tatt bare tre poeng. I det motsatte oppgjøret vant Meldal med åtte mål og må sies og være favoritter foran søndagens kamp.

Meldals lag: Hilde Søyseth, Ragnhild Sørløkk Aas, Anja Søyseth (4), Anne Ree (7), Lene Høve Storholt (7), Ida Bjerknes (4), Kine Høve Storholt, Anne Kvam (1), Marit Usta Hove, Gunhild Løkken (4), Helene Høve Storholt (2)