Lørdag 7. november ble Høstjakta 2015 arrangert i Hommelvik av Malvik IL. Totalt var det syv klubber som deltok fra de to Trøndelags-fylkene. Dette stevne har blitt en tradisjon å delta på for OIF-svømmerne som var med på stevnet for niende gang på rad.

Høstjakta er et fint stevne å starte med som konkurransesvømmer, da det ikke er så krevende og lange øvelser.

Fornøyde rekrutter

Denne gangen stilte OIF med 21 svømmere fordelt på seks rekrutter og 15 juniorer, noe som viser at det gror godt blant svømmerne i OIF.

Rekruttene som deltok var Elise Meland, Sander Løvås, Mia Lillegjære, Mie Meistad, Even Wuttudal og Marius Hynne.

Rekruttene stilte også med et staffet lag på 4x25m fri, der svømte Even, Mia, Marius og Mie. Etter stafetten fikk alle rekruttene sin velfortjente deltakerpremie, super innsats av OIF sine rekrutter.

Kjemperesultat

OIF stilte med hele 15 juniorer på høstjakta , disse hadde til sammen hele 95 enkeltstarter og det endte med hele 65 pallplasseringer, fordelt på utrolige 37 førsteplasser, 21 andreplasser og syv tredjeplasser.

Så denne gangen var det OIF svømmerne som tok med seg flest pallplasseringer hjem. På dette stevne ble det ikke satt så mange personligerekorder, svømmerne er inne i en periode med mye hard trening i kroppen, som en oppkjøring inn mot Julelauget på Stjørdal 5-6. Desember. Men på tross av det, mye flott svømming denne helgen også.

OIF stilte med hele tre lag på jentestafetten som gikk over 4x50m fri.

Vant stafetten

Meget gledelig var det at 1. laget tok 1. plassen foran Malvik og Orkanger sitt 2. lag på 3. plass. OIF jentene vant med fire sekunder på tiden 2.11.44 noe som er fire sekunder bak lagets personlige rekord.

Orkanger sitt 3. lag kom på 7.plass, super innsats av alle tre lagene.

Orkanger stilte også opp på 4x50m fri gutter med et mix-lag. Der svømte Einar Skoglund, Kristin Prestmo Jensen, Simen Løvås og Jenny Valstrand. Orkanger kom på en 2.plass, men dessverre så stilte disse utenfor konkurransen, en super innsats allikevel.