Før sesongen startet hadde de fleste dømt OIF nord og ned, men jentene har gjort spådommene til skamme. Øyvind Togstads mannskap har tatt poeng jevnt og trutt gjennom hele sesongen og i går tok laget sin syvende seier da Kolstad gjestet Orklahallen. Til tross for 14 poeng og god margin ned til nedrykksstriden, vil ikke OIF-treneren slippe jubelen løs, riktig enda.

– Jeg er i grunnen ikke helt sikker. Vi må se på resultatene under oss på tabellen. Det er mange lag som møter hverandre i bunnstriden fremover, men om vi tar en seier til, så skal vi være veldig uheldig om vi ikke greier det, sier Togstad.

Svak 1. omgang

OIF startet kampen med et smell og ledet 4-1 tidlig i kampen, men så kortsluttet det helt og Kolstad snudde kampen og ledet 9-5 før OIF tok timeout. Etter det satt angrepsspillet bedre og OIF kunne gå til pause med ettmålsledelse.

Orkanger hadde god kontroll utover i andre omgang. I angrep spilte laget seg til klare sjanser og da kom også målene. Til slutt vant Orkanger 25-21.