Joachim Elshaug skrev lørdag under for Orkangers 5. divisjonslag. Noen dager før var det Simon Eid Bjørset som skrev under for OIF. Det er to spillere med brei 3. divisjonserfaring som nå skal tre på seg den gule drakten.

– Dette er jo ikke noe tvil om at dette er to store forsterkninger for oss. Det er to spillere som har spilt mye 3. divisjon de siste årene. De kommer nok naturligvis til å ta nivået i 5. divisjon veldig greit, sier OIF-trener Rune Normannseth.

Komplett

Normannseth sier at OIF ikke har noen flere spillere i kikkerten og at laget på mange måter er komplett.

– Når vi fikk inn disse to, så er laget mye mer komplett. Vi ser oss ikke om etter nye spillere, men vi nekter ikke spillere som ønsker det, å spille for oss, sier OIF-treneren.

Ikke krise uten opprykk

Orkanger seiler opp som den aller største favoritten til å vinne avdelingen og kjempe om den ene plassen i neste års 4. divisjon, men Normannseth mener det ikke er krise om laget ikke klarer det.

– Vi håper jo å klare det, men det er en ganske lang vei å rykke opp etter endringene i seriestrukturen. Vi må først og fremst satse på å bygge opp et lag som kan være gode i mer enn en sesong. Om vi ikke rykker opp i år, så er ikke det krise. Da får vi prøve igjen neste sesong, sier Normannseth.

Møter Rennebu

Orkanger har ikke fått spille sin første kamp for sesongen etter at Sokna ikke klarte å stille lag i serieåpningen. Dermed vant OIF 3-0 og tok tre poeng uten å spille kamp. Fredag kveld venter Rennebu på bortebane. Rennebu tapte hele 10-1 mot Nidelv i serieåpningen.

– Rennebu er nok et lag vi skal slå. Det begynner å bli bra nivå på treningene nå og laget er meget bra til å være en 5. divisjonsklubb, sier Normannseth.

Disse har signert for Orkanger så langt:

Rune Normannseth (trener)

Stian Storli (keeper)

Eskil Sivertsen

Marius Kvalvik

Sindre Belsås

Tor Arne Kvam

Per Olav Jensen

Hubert Jasiak

Eirik Ebbesen

Nils Olav Garli

Arnt Christian Wolden

Simon Eid Bjørset

Joachim Elshaug