Orkangers damelag i 3. divisjon kom under to ganger mot Tangmoen, men snudde til slutt kampen og tok tre viktige poeng.

Lå under to ganger

Tangmoen tok ledelsen tidlig, da de ut av ingenting plutselig var alene gjennom og satte inn 1-0 etter et knapt kvarter. En drøy halvtime ut i første omgang ble formspiller Tina Oddli Sundli spilt fri i mellomrommet og sendte et herlig langskudd som duppet i mål over Tangmoens keeper. Rett etter svarte derimot Tangmoen, og gikk dermed til pause med en 2-1 ledelse.

Mari snudde kampen

Andre omgangen ble forholdsvis lik den første. Orkanger slet innledningsvis å bryte gjennom forsvarsmuren, men etter et kvarter fikk Mari Lian hull på byllen da hun skrudde et frispark i mål fra 25 meter.

Med kvarteret igjen var samme dame på farten nok en gang. Mari mottar ballen på 16 meteren, rundlurer to motspillere og plasserer ballen forbi keeper og inn til en fortjent 2-3 ledelse for bortelaget, som også ble sluttresultatet.

Les mer om kampen i torsdagens papirutgave.