– Det er så skuffende at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Orkla springer mer enn oss, de springer fortere enn oss, vi slår masse feilpasninger og vi får brudd på vår halvdel hele tiden. Det er bare å glemme å være topp fire om det skal være slik som dette her, sa en svært skuffet Ole K. Sagbakken etter at laget hadde blitt rundspilt og tapt 4-0 på eget gress mot Orkla.

I tillegg til å bli rundspilt måtte Martin Fjeldvær, Anders Solem og Ørjan Valstrand ut med skader.

– Nå må vi telle opp. Nå har vi masse skader og suspensjoner. Ørjan slo opp akillesen så det snag etter så han er ute på ubestemt tid. Vi skal ikke skylde på skadene. Folk må stå frem selv om vi får skader og når 2-3 stykker står frem og resten står og ser på skotuppene sine, kan vi ikke ha noe av, sa Sagbakken.

Slik var: KIL/Hemne-Orkla 0-4

Alt handlet om Orkla

KIL/Hemne skapte en sjanse i løpet av 90 minutter mot et solid Orkla-lag. Det var forholdsvis jevnspilt i 30 minutter uten noe særlig sjanser, men så tok Orkla fullstendig over. Erik Helgetun og Steinar Gjersvoll scoret med 55 sekunders mellomrom like før pause og Orkla kunne gå i garderoben med 2-0.

Andre omgangen handlet i hovedsak om hvor mye Orkla skulle vinne. Røens menn rullet opp angrep etter angrep og Helgetun noterte seg for to nye scoringer og hattrick i andre omgang. Orkla var tilbake til det de holdt på med i fjorårssesongen.

– Det var bunnsolid av oss i dag, men jeg er ikke overrasket over at vi lykkes for vi så veldig gode tendenser mot Verdal. At vi klarer å opprettholde et høyt trykk i 90 minutter, imponerer meg, sa Røen etter kampslutt.