Søndag spilte Orklas juniorlag 3. rundekamp mot Ranheim. Gjestene fra Trondheim sparte ikke på kruttet og sjokkåpnet på Orkdalsbanken stadion med to scoringer før det var spilt fem minutter.

Kom sterkt tilbake

Etter baklengsmålene justerte Orkla seg og kom sterkt tilbake i kampen. Etter et drøyt kvarter kvitterte Orkla da Espen Grøset slo et godt frispark på hodet til Sondre Ysland som headet inn 2-1.

Orkla styrte kampen etter reduseringen, men like før pause fikk laget nok en kalddusj da Ranheim gikk opp til 3-1.

Ute av cupen

I andre omgang fikk Orkla akkurat den åpningen de ønsket da Sondre Mogset reduserte til 2-3 etter bare tre minutter. Orkla kjørte på for en utlikning, men ble litt for upresise i jakten på scoring. Hjemmelaget skapte likevel nok til å fortjene en utlikning, men en god Ranheim-keeper sørget for at gjestene tok seg til 8-delsfinale i cupen.

Orklas lag var: Imran Basit - Morten Grøset, Sondre Mogset, Emil Haugen, Eirik Almli - Sondre Sørløkk, Hans Ole Røen Halle, Ola Morten Forren - Sondre Ysland, John Grønvoll, Espen Grøset. Benyttede innbyttere: Abdi Nur, Jo Skjølberg.