Det ble et fotballdrama av de sjeldne da Orkanger gjestet Skogsletta gras for å møte Rindal i vårsesongens siste 5. divisjonskamp.

Rolig 1. omgang

Første omgangen var av det rolige slaget og Orkanger tok oppskriftsmessig ledelsen ved Rune Asphaug etter tre minutter. Halvveis i første omgang er lagene like langt når Stein Gunnar Rønningsbakk styrer et frispark i mål.

Fem minutter før pause sørger Nils-Helge Garli Hegvik for at Orkanger går til pause med 2-1-ledelse.

Ellevill 2. omgang

Andre omgangen ble langt fra rolig. Først får Roy Bolme gult kort og samtidig blir keeper Stian Storli utvist for munnbruk. Like etter får Rindal straffe og ytterligere to OIF-spillere får gult kort. Bolme er sikker fra straffemerket og lagene er like langt.

Kvarteret før slutt tar OIF ledelsen ved Tom Even Gundersen, men dramaet på Skogsletta er langt fra over. Ti minutter før slutt får Rindal nok en straffe og Bolme er like kald og setter inn 3-3.

Endelig straffescoring

På overtid får Orkanger straffe og denne sesongen har ikke det nødvendigvis betydd scoring. Orkanger har nemlig bommet på langt flere straffer enn de har scoret så langt denne sesongen.

Men Tor-Arne Kvam er sikker denne gangen og Orkanger tar ledelsen tre minutter på overtid. To minutter senere er det ny straffe til OIF og Kvam er nok en gang sikker og Orkanger vinner til slutt den vanvittige fotballkampen.

Seieren betyr at Orkanger fortsatt har heng på Oppdal som topper avdelingen.