Toppkampen mellom Orkla og Charlottenlund i 3. divisjon utviklet seg til å bli en utrolig fotballkamp. Orkla lå på 3. plass, mens Charlottenlund lå på plassen bak før lørdagens elleville fotballkamp.

Lå under 0-3

Selv om Orkla åpnet best, var det Charlottenlund som tok ledelsen på en kontring etter drøye 12 minutter. Halvveis i omgangen fikk gjestene straffe og det sto 2-0. Ti minutter før pause økte Charlottenlund til 3-0 og Orkla hadde fått et håpløst utgangspunkt for å ta poeng, men kampen hadde så vidt startet.

Kom tilbake

Fem minutter før pause fikk Orkla straffe og Steinar Gjersvoll reduserte sikkert fra krittmerket og det var nok scoringen Orkla trengte for å våkne.

Tidlig i andre omgang reduserte Knut Kåre Brøndbo til 3-2 og det var kamp igjen.

Men etter 70 minutter satte Charlottenlund inn 4-2 og da så det mørkt ut for at Orkla skulle stikke av med seieren.

Spennende sluttminutter

Knappe to minutter senere reduserte divisjonens toppscorer Erik Helgetun til 3-4 og minuttet etterpå sørget samme mann for at det sto 4-4.

Ti minutter før full tid satte Arnstein Buøy inn 5-4 og da trodde nok hele Orkdalsbanken stadion at hjemmelaget skulle stikk av med alle poengene, men tre minutter før full tid fikk gjestene nok en straffe som ble satt i mål til 5-5.

Det endte til slutt med poengdeling og situasjonen på tabellen er dermed uendret.