Orkla hadde bortekamp mot Verdal søndag kveld og gikk på nok et bittert poengtap.

Vertene åpnet best og tok ledelsen midtveis i første omgang, men Erlend Løkken ville det annerledes og utliknet to minutter før pause. Løkken var ikke ferdig og sørget likegodt for at Orkla kunne gå til pause med ledelse etter nok en scoring.

Andre omgang startet også positivt for Orklas del. Målmaskinen Erik Helgetun satte inn 3-1 etter pent forarbeid av Arnstein Buøy.

Men i sluttminuttene kom Verdal med en skikkelig sluttspurt. I det 78. minuttet reduserte vertene til 3-2 og like før slutt kom utlikningen.

Dermed måtte Orkla finne seg i nok en poengdeling etter å ha mistet seieren i sluttminuttene. Orkla har nå tre kamper uten seier, men ligger fortsatt på 3. plass i avdelingen.