Orkla har variert en del denne høstsesongen, men hjemme mot NTNUI søndag ettermiddag var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende.

Før seieren mot Buvik sist helg hadde Orkla gått fire kamper uten seier, men etter nok en seier i helga, ser det veldig lyst ut for Orklas mål om fortsatt spill i 3. divisjon også neste år.

Hassan-perle

Orkla tok initiativet fra start og etter syv minutter tok hjemmelaget ledelsen. Etter et flott angrep var det til slutt Håkon Sanden som kunne sette inn 1-0.

Etter en knapp halvtime var det Hassan Halane som viste frem skuddfoten og fikk klokketreff fra langt hold. Orkla kunne også ha økt ytterliggere noen minutter senere da laget fikk straffe, men Steinar Gjersvoll satte straffe i tverrligger.

Helgetun x2

Andre omgang var ikke veldig underholdende, men 12 minutter før slutt dukket Erik Helgetun opp på bakerste på en corner og satte inn 3-0. På overtid setter spydspissen inn sitt andre for dagen og Orklas fjerde. Det gjør at Helgetun nå er oppe i 27 fulltreffere denne sesongen.

God margin

Etter søndagens seier har Orkla befestet 3. plassen i avdelingen. Røens menn er fem poeng bak Steinkjer på andreplass, men fem kamper igjen, mens Kolstad topper suverent og er 11 poeng foran Orkla.

Bak Orkla har det blitt en luke på seks poeng ned til Verdal på fjerdeplass og Tillerbyen på femteplass som har spilt like mange kamper. Tabellen vil endre seg når KIL/Hemne, Stjørdals-Blink 2, Charlottenlund og Byåsen 2 spiller sine kamper i den 21. serierunden.

PS! I årets 3. divisjon er det de fire beste lagene, samt de beste 5. plassene som sikrer plassen til neste års 3. divisjon.