Orklas andrelag bøtter inn mål i 4. divisjon om dagen og ligger veldig godt an i kampen om fornyet kontrakt i divisjonen. Før mandagens kamp borte mot Byneset hadde laget lagt bak seg en 12-2-seier over Trønder-Lyn og en 5-1-seier over Meldal. Mot Byneset ble det nok en målfest.

Valset over

Orklas rekrutter regelrett valset over Byneset. Are Groven sendte Orkla i føringen tidlig og utover i omgangen sørget Christopher Grøset (2), Vebjørn Trønsdal Bævre og Tor Egil Johansen for at det sto 5-0 til pause.

Orkla var ikke ferdig og i andre omgang fortsatte scoringshowet. Sondre Mogset noterte seg for tre scoringer, mens Trønsdal Bævre og Hans Ole Røen Halle sørget til slutt for at det ble 10-3-seier.

Dermed har Orklas andrelag scoret 27 mål på de siste tre kampene. Laget er også klart mestscorende i 4. divisjon med sine 81 mål så langt og ligger på andreplass, ett poeng bak ledende Kvik.