Det var et revansjelystent Svorkmo-lag som gikk på banen etter at laget tapte 3-0 hjemme for Støren sist og det gikk utover Nidelv.

Svorkmo hadde for anledningen leid nye Glimt Stadion for å kunne spille kampen i flomlys, noe som er mangelvare på Svorkmos hjemmebane.

4-0 tidlig

Svorkmo tok regelrett og valset over Nidelv fra start. Nyervervelsen Espen Elvrum brukte bare tre minutter på å sende Svorkmo i føringen. To minutter senere sørget Jacob Berntzen for 2-0.

Etter 17 minutter driblet Arne Martin Nordvik seg forbi tre Nidelv spillere og satte inn 3-0, før Thomas Evjen Rygh satte inn 4-0 fra krittmerket etter 20 minutter og da var kampen i realiteten avgjort.

Dabbet av

Svorkmo hadde flere muligheter til å øke ledelsen utover i omgangen uten å lykkes. I andre omgang dabbet tempoet noe av, men etter 60 minutter satte Ola Solhaug inn 5-0 og fem minutter senere fikk Nidelv et trøstemål. Det endte med en oppløftende 5-1-seier til Svorkmo.

Møter topplagene

Svorkmo har nå to kamper igjen av årets sesong og det er mot topplagene Orkanger og Oppdal som kjemper om avdelingsseieren.

Lørdag er det lokaloppgjør mot Orkanger på Svorkmo stadion. Svorkmo slo Orkanger på bortebane og det er nok ventet en tøff batalje på Svorkmo mot opprykksjagende OIF.