Det er ikke bare Orklas førstelag som sikret plassen i sin divisjon. Mandag kveld fulgte andrelaget opp og sikret plassen i 4. divisjon og vil dermed spille i kretsligaen neste år. Dermed har Orkla lag i regionligaen og kretsligaen til neste år.

Jevn kamp

Orkla hadde bortekamp mot Hitra som lå på 4. plass og også kjemper om fornyet plass i divisjonen. Det ble en meget spennende kamp, hvor vertene tok ledelsen etter drøye 18 minutter. Til pause var også stillingen 1-0 til hjemmelaget, men i andre omgang kom Orkla sterkt tilbake.

Avgjorde på slutten

Etter drøye åtte minutter satte Espen Grøset inn utlikningen og halvveis i omgangen sørget Are Groven for at Orkla 2 tok ledelsen.

Hitra ga seg ikke og utliknet med kvarteret igjen å spille, men fem minutter før slutt sørget Grøset for at Orkla vant 3-2 med sin andre scoring i kampen.

Solid avslutning

Orkla har klatret kraftig på tabellen denne høsten og med to serierunder igjen ligger laget på 2. plass, bare ett poeng bak serieleder Kvik. Ned til Meldal på femteplass er det nå åtte poeng, mens det er seks poeng ned til 4. plassen. Det er mye takket være at Orkla har vunnet åtte av sine ti høstkamper.