Torsdag

«Med hjertet i dansen» er en film om gleden i å danse og ønsket om å bli god. Men mest av alt om å ha en venn å støtte seg til når ting blir vanskelig. I filmen møter vi tre jenter som drømmer om å bli best i dans og deres kamp om å få det til. Vilde på 12 år er rå på Halling-dans og ønsker å bli norgesmester. Hun trener ustoppelig for å klare å konkurrere i det guttedominerte dansemiljøet. Ruth derimot drømmer om å bli cheerleader, noe som setter morens holdninger på test. Mens Nastya på 12 og hennes lillesøster på 7 lever og ånder for ballet og går på det krevende ballettinstitutt i Russland. Der er det vinn eller forsvinn som gjelder.

«Børning 2» er oppfølgeren til en av de mest populære, norske bilfilmene. Her møter vi Roy Gundersen, som slipper ut fra fengsel, etter å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp. Han er fast bestemt på å få livet på skinner, siden han har nådd bunnen og er konkurs. Han bestemmer seg for å være en god rollemodell for sin datter, Nina, og tar seg jobb på en bensinstasjon. Når kjæresten arrangerer en «ut av fengsel»-fest, dukker noen gamle rivaler opp, og utfordrer ham til et nytt billøp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter og prøver å holde seg på matta, og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når han finner ut at Nina skal være med sammen med kjæresten sin, Charlie, må han forsøke å stoppe henne. Det blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.

Søndag

«Trolls» er en film om lykketroll. Bergenserne invaderer Trollhjem, og så må den overoptimistiske Poppy (Marion Ravn / Anne Kendrick), og hennes motsetning – den praktiske Kvist (Atle Pettersen / Justin Timberlake) – legge ut på en reise for å redde vennene sine. Sammen legger duoen ut på en redningsaksjon full av eventyr og uhell, og de prøver å holde ut med hverandre akkurat lenge nok til å få jobben gjort.

«Inferno» er tredje film i serien basert på Dan Browns bøker om dr. Robert Langdon (Tom Hanks). Han våkner opp med hukommelsestap på et sykehus i Roma, etter å ha vært utsatt for et attentat. Mens han forsøker å nøste opp i hva som har skjedd, kommer han på sporet av en eksentrisk vitenskapsmann som har planet om å utrydde halve Jordens befolkning med et virus.