Mandag kveld var det duket for lokaloppgjør mellom Orkanger og Orkla 2 på Orkdalsbanken stadion og det ble en spennende batalje.

Til tross for at det er Orklas andrelag så er det ikke tvil om at det er prestisje å vinne disse kampene for begge lag. I tillegg handlet det også om å forbedre mulighetene for opprykk til 4. divisjon.

Orkla tok ledelsen

Det var hjemmelaget som åpnet best og tok ledelsen etter bare fem minutter ved Espen Elvrum.

Men OIF gir seg sjeldent uten kamp og svarte halvveis ut i første omgang. Banens bestemann Øystein Berdal scoret på en corner som ble slått av Vegard Tørset.

Ti minutter før pause tok Orkanger ledelsen. Tom Even Gundersen og Stig Sandø var i duell på et innlegg og ballen gikk i mål. Vanskelig å si hvem som var sist på ballen.

Sjansefattig

Andre omgang jaktet Orkla en utlikning og OIF begynte å få slitne bein. Hjemmelaget klarte imidlertid ikke å skape all verden med sjanser og det endte til slutt 2-1 til Orkanger.