Orkanger reiste mandag kveld til Selbu for sesongens siste bortekamp. Det var en kamp OIF måtte vinne for å henge med i kampen om opprykk.

Kom under

Orkanger dominerte store deler av kampen mot Selbu, men kom likevel under etter 12 minutter. Det førte til at gjestene måtte stange mot et kompakt Selbu-forsvar i store deler av kampen. Like før pause fikk imidlertid Orkanger hull på byllen da Vegard Tørset slo et frispark som til slutt havnet hos Anders Wormdal som satte ballen i mål fra 16 meter.

Slik ser 5. divisjonstabellen ut nå.

Spennende

OIF fortsatte å styre kampen i andre omgang, men Selbu var godt strukturert defensivt. Tolv minutter før slutt vartet OIF opp med et mønster angrep. Øystein Berdal ble spilt nydelig fri på kanten og slo inn på bakerste til Tom Even Gundersen som stupheadet ballen i mål til 2-1. Selbu var farlige på dødballer mot slutten, men OIF rodde til slutt i land en ekstremt viktig seier.

Kan rykke opp

Etter mandagens seier topper Orkanger 5. divisjon, riktignok med en kamp mer. For OIF gjenstår det tre hjemmekamper som alle blir matchballer i kampen om opprykk. Lørdag er det Brekken, før det avsluttes med kamper mot Vikvarvet og Sokna som innehar de to plassene nederst på tabellen.