Gjestene var nok favoritter på forhånd med sine 11 seiere på 12 kamper, mens Meldal 2 holder til i andre enden av tabellen. Likevel var det forholdsvis jevnt innledningsvis for etter 20 minutter sto det 7-7. Men de siste ti minuttene tok Orkanger helt over kampen og scoret hele seks ganger uten at vertene klarte å få ballen i mål. Meldals andrelag scoret to like før pause, noe som gjorde at det var 13-9 ledelse til Orkanger.

Aldri tvil

I andre omgang var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Orkanger økte ledelsen sakte med sikkert og vant til slutt med solide 29-19. Seieren gjør at Orkanger setter et visst press på NTNUI som har tre kamper mindre spilt.

– Det var jevnt i starten, men etter hvert ble det mye bedre og vi tok over kampen frem til pause. Vi har mål om å være med i toppen og da må slå lag som holder til i bunnen av tabellen, sier Øyvind Togstad som trekker frem Kine Mjøen Landrø som en av kampens beste spillere.

Les mer om saken i morgendagens papiravis.