Orkanger har avsluttet vårsesongen glimrende. Etter en svak start på sesongen har de nå festet et grep om tredjeplassen i 5. divisjon.

Fredag ble siste kamp før sommerferien spilt på bortebane mot Rissa.

Wormdal x 3

Orkanger tok ledelsen ved Rune Asphaug etter 19 minutter i første omgang, men Rissa svarte umiddelbart. Like etter tok Rissa ledelsen etter at OIF scoret selvmål, men Anders Evjen Wormdal sørget for balanse i regnskapet like før pause.

I andre omgang sendte Åge Andersen OIF i føringen, men det varte bare fire minutter før Rissa utlignet til 3-3. Men Wormdal ville det annerledes og noterte seg for to nye scoringer utover i andre omgang, noe som gjorde at Orkanger vant 5-3 og tok sin fjerde strake seier.

PS! I kveld er det duket for toppoppgjør i samme avdeling når Flatås tar imot Orkla 2. Flatås topper med 22 poeng på åtte kamper, men Orkla har 21 på like mange. OIF har en kamp mer og har tatt 16 poeng denne sesongen.