Orklas nest beste har levert strålende i 5. divisjon så langt. Med unntak av et sjokktap mot Nardo 3 (0-5!) har resten av kampene endt med seier. Og det har som oftest endt med solide seiere også.

Mandag kveld var det duket for toppkamp da Flatås tok imot Orkla 2. Før kampen ledet Flatås med ett poeng, men det skulle vise seg å være klasseforskjell på lagene.

Orkla ledet 2-0 til pause og utover i andre omgang ble motstanderen til slutt ydmyket med hele 6-0. Erik Helgetun noterte seg for to scoringer, mens Torodd Asphjell, Joachim Elshaug, Håvard Støen og Jørgen Krokstad scoret ett hver. Førstnevnte med en perle i krysset.

Orkla 2 topper dermed 5. divisjon med åtte seiere av ni mulige og en målforskjell på imponerende 59-10.