Orklas damelag åpnet på best mulig måte da de tok imot Meldal på Orkdalsbanken stadion onsdag kveld i sesongens første seriekamp.

For sterke

Det ble aldri noen jevnspilt kamp mellom Orkla og Meldal på Orkdalsbanken stadion. Meldal hang ok med i første omgang, men det tok ikke 16 år gamle Lina Marie Åsløkk mer enn åtte minutter å score hennes første mål i kampen. Hege Monseth doblet til 2-0 like etter, før Åsløkk sørget for 3-0 like før pause.

Scoret seks

I andre omgang begynte målene å renne inn bak Meldals keeper. 16-åringen Åsløkk som hadde notert seg for to scoringer i første omgang sørget for fire nye i andre omgang og en ekte hat-trick i løpet av knappe seks minutter mot slutten av kampen.

Stine Olsen scoret en trøstescoring for Meldal ti minutter før slutt, så kampen endte 12-1.