Rennebu IL har lenge stått uten damelag i håndball, men nå har klubben endelig fått på plass et lag. Laget har en stall som består av 15-spillere, hvor hovedtyngden av spillerne er fra fjorårets 16-årslag, så det er med andre ord snakk om et ungt lag.

Seier i første kamp

Søndag hadde de sin første hjemmekamp mot Hovin. Rennebudamene slo til med seier 26-19, etter å ha ledet hele kampen, på det meste med 10 mål. Trener Olaug Knutsen, som har trent noen av spillerne siden de var 9 år, er kjempefornøyd. Ekstra artig er det at så mange hadde tatt turen til hallen for å se.

– Det å spille for nesten full tribune gir ekstra energi, og laget fikk stående applaus etter at dommeren blåste av kampen. Kjempeartig! Laget har ikke spilt sammen så lenge, bare siden august. De gleder seg til fortsettelsen, få til enda bedre samspill i forsvar og de har også mer å gå på i angrep. Viktigst uansett er at de får spille håndball enda er år, så får resultatene være bonus for et ungt og ferskt lag, sier Rennebu-trener Knutsen.

Disse scoret målene for Rennebu mot Hovin på søndag: Edel Bruholt (toppskårer), Britt Janne Hakvåg, Sunniva Svahaug, Maren Gunnes, Thea P. Havdal og Ingrid Skjerve.