Vel 600 billetter er solgt til Nerskogkonserten med Jarle Bernhoft på lørdag.

– Vi er godt i rute når det gjelder billettsalget, sier Terje Storli som mener at dette blir den beste opplevelsen publikum noensinne har hatt fra scenen på fjellet.

– Dette blir veldig bra. Folk kommer til å gå hjem med et smil rundt munnen. For det første er Jarle Bernhoft en av landets beste musikere. I tillegg til å være en fantastisk musiker, er han svært god verbal og flink til å skape stemning rundt seg. Folk som ikke kjenner til ham, kommer til å bli forbauset, sier Terje Storli som har en god følelse noen dager før konserten.

Overrasker

At det er solgt «bare» vel 600 billetter, tar han med knusende ro. Det er slik det pleier å være i Trøndelag. I så måte ligger de bedre an når det gjelder forhåndssalg enn de gjorde i fjor.

– Tradisjonelt er det siste uka som konserten er, at billettsalget tar av, sier han.

At Nerskogkonserten i år har valgt en artist som kan fortone seg litt smal og kanskje urban i trøndersk målestokk, synes han er helt greit.

– Vi gjør ikke det folk forventer. Vi booker ikke nødvendigvis Hellbillies slik mange ville ha gjort på en fjellkonsert, sier Storli og understreker at hovedfundamentet for Nerskogkonserten er hyttefolket som tar med seg venner til fjells og får med seg en konsertopplevelse på kjøpet.

Kontroll på været

Selv har han «dessverre» spillejobb med Stage Dolls i Brønnøysund på lørdag og får ikke med seg finalerunden som konsertarrangør, nemlig selve konserten.

– Det er trist at jeg ikke får med meg det som er aller mest morsomt, sier Storli som har vært med i komiteen som har arrangert samtlige Nerskogkonserter og som deltar på rigginga helt til slutt.

Selv været mener han å ha kontroll på.

– Det blir godvær, slår han fast.

Og blir det ikke det, mener han at folk vet å kle seg til fjells.