Bjarte Rindal , Rindal IL

Han har vært aktiv innen sin idrett på seniornivå sammenhengende i 30 år, fra debuten i 1984 og fram til i fjor med sin foreløpig siste offisielle opptreden. I 27 av disse åra har vedkommende representert klubber i Rindal.

Bjarte Rindal har samtidig med sin aktive karriere, fungert i en eller annen form for trenerrolle sammenhengende (med unntak av 1 år) helt siden 1991 og fram til i dag. I 23 år har han trent de fleste aldersgrupper i Rindal fra smågutter til senior både innen dame- og herrefotballen. Kandidaten har lagt ned en voldsom innsats for fotballtilbudet i Rindal kommune, og vært en engasjert, tydelig og deltagende person i forhold til laga han har hatt ansvar for. I 2015 sesongen er han trener for Gutter 6 år i Rindal IL, samtidig som han er trener for en av de lovende cross-kjøreme i Surnadal Motocrossklubb.

Vedkommende har også i mange år vært instruktør i Småtrolluka. Under Bygdakvelden i Rindal 26. juni 2015 ble Bjarte Rindal tildelt «Sigurd Røens idrettspris», en utmerkelse som står høyt i idrettsbygda Rindal.