Søndag arrangerte Rindal IL NM i terrengløp lang løype. I strålende høstsol ble arrangementet en stor suksess. Arrangøransvarlig Tor Jarle Bolme var meget fornøyd med arrangementet da ST snakket med han.

– Vi er godt fornøyd så langt og alt har gått etter planen. Vi kunne bedt om bedre forhold enn det her. Det er kaldt i luften, men det er helt perfekt for utøverne, fortalte Bolme.

Til sammen var det påmeldt 177 løpere til NM, hele 70 av løperne var på startstreken da det råsterke herrefeltet startet.

– Dette er det sterkeste herrefeltet i terrengløp på flere år. Litt av årsaken til det er at det er fire eritrere som er startberettiget for første gang i år, sier Bolme.

Stor dugnadsvilje

Dugnadsviljen er det heller ikke noe å si på i den lille bygda. Hele 75 frivillige har stått på for at arrangementet skal gå knirkefritt. I følge Bolme er det ikke noe problem å finne folk som vil bidra.

– Det er ikke noe problem. Det er stor frivillighet i Rindal og mange av de som bidrar har bred kompetanse på de forskjellige oppgavene de er satt til. Det er vanlig at arrangører leier inn folk til tidtaking og liknende, men her gjør vi alt selv, sier Bolme.

PS! Du kan lese mer om NM i tirsdagens papirutgave.