Sist serierunde var det KIL/Hemne som fikk kjørt seg mot Ranheims andrelag og mandag fikk Buvik også store problemer.

Allerede etter to minutter fikk Basem Issa direkte rødt kort etter å ha gått inn med knottene først i duell med Ranheims keeper. Med ti mann mot et Ranheims lag som stilte med fem fra benken fra siste 1. divisjonskamp, ble det meget tøft.

Spill mot ett mål

Det meste av spillet foregikk på Buviks banehalvdel, men Buvik kjempet veldig godt og holdt stand nesten en halvtime. Da måtte Buvik gi tapt på en corner. Minutter senere fikk Buvik en straffe imot og da var det meste kjørt.

Buvik skapte ikke mye denne kampen, men hadde et skudd i tverrligger på stillingen 1-0.

Ranheim scoret et mål like før pause og ett mål like etter pause. Ranheim styrte resten av kampen og skapte noen muligheter men dårlige avslutninger, god keeper og et innsatsfylt forsvarsarbeid hindret flere mål før et lykketreff gikk inn på overtid.

– Ranheim 2 er med spillerne fra 1. divisjonstallen ett av de beste lagene i 3.divisjon og på mandag var det et klart bedre lag enn Buvik. Da Basem ble utvist etter to minutter var mye ødelagt for vår del, men gutta skal ha ros for å stå på og kjempe hele kampen, sier Buvik-trener Bård Stenseth.