Fredag feiret interiørbutikken Korn i Buvika ettårsdag med kake, sprudlende drikke i stettglass og utstilling med fotograf Ann Siri Stokkli fra Meldal som overrasket med ei vakker fotoutstilling med sine besteforeldre som motiv og ei utstilling med nakne, stilistiske naturfoto.

Stemninger

Ann Siri Stokkli sine foto og Tove Hepsøs interiørbutikk Korn har til felles at de vil gi gode opplevelser, de vil berøre og de er tro mot det opprinnelige og enkle uttrykket.

– Å handle hos Korn er ikke som å handle i en vanlig butikk. Du går ut av butikken med et stort smil, uttalte fotograf Ann Siri Stokkli som også er opptatt av å skape stemninger rundt bildene sine.

Nakent og ærlig

På Vernissagen fredag kveld var det fullt hus og mange ble fascinert over Stokklis nakne og ærlige foto av mennesker som har levd et langt liv og av hennes evne til å fange de gode øyeblikkene mennesker imellom. De stilistiske og enkle naturfotoene gled elegant inn i det øvrige interiøret som preger Korn.

Naken hud

Ann Siri Stokklis besteforeldre, Jenny og Sigurd Snoen fra Meldal, som er motiv i serien av nærportrettene, var til stede på utstillinga. De innrømmer at det føles litt merkelig at bildene av dem er blitt til så populære og severdig kunst.

– Vi tenkte at vi ville hjelpe Ann Siri da hun spurte oss, og se det gjorde vi, smiler Jenny Snoen som ikke er redd for å vise rynker eller naken hud.

– Slik pleier vi å gå i skogen når vi er på bærtur, ler Jenny og Sigurd Snoen som pryder de vakre bildene med all sin naturlighet.