Da lille Ådne ble født 28.januar tippet Skauns folketall 8000 innbyggere. Pappa Willy-Andre Rachløw, mamma Anne Langås Rachløw og storesøster Ella (2) ble overrasket med blomster og pengegave til minstemann fra Skaun kommune for å markere hendelsen.
(Foto: Lillemor Hestvik)

Da lille Ådne ble født 28.januar tippet Skauns folketall 8000 innbyggere. Pappa Willy-Andre Rachløw, mamma Anne Langås Rachløw og storesøster Ella (2) ble overrasket med blomster og pengegave til minstemann fra Skaun kommune for å markere hendelsen. Foto: Lillemor Hestvik

Skaun har landets sterkeste vekst

Adresseavisen har sammenlignet tall fra Norges kommuner fra de siste fem årene. Konklusjonen er at Skaun er kommunen i Norge med størst befolkningsvekst.

Les også: Ådne er skauning nummer 8000

Sammenligninger av tall på landsbasis viser at befolkningsveksten i Norge har vært aller størst i Skaun kommune. I Skaun kommune bor det 8000 personer. Det er en vekst på 15,3 prosent de siste 5 år. På listen over kommuner med størst vekst de siste fem år havner dermed Skaun på 1. plass av 426 kommuner.

Les også: Åpner den siste avdelingen

Mer å lese på Avisa Sør-Trøndelag:
comments powered by Disqus
Leses nå:

Flytter gjenbruksstasjonen

Gjenbruksstasjonen i Børsa trenger mer plass.

«Alle» vil ha penger til vedlikehold

- Send mer penger, er beskjeden fra Frps Anita Gilde i Skaun til hennes egen samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Flytter inn i lensmannskontorene

Voksenopplæringa i Skaun inngår leieavtale med Coop om å bruke de tidligere lensmannslokalene i Børsa.