Det ble til slutt en meget spennende kamp da Buvik møtte bunnlaget Kvik på Ørn Arena fredag kveld.

Til pause var stillingen 2-1 til Buvik etter scoringer av Tom Christian Framnes og Pål Riaunet, men etter hvilen tok det helt av.

Sluttdrama

Kvik utliknet bare fem minutter ut i andre omgang og tok ledelsen midtveis i omgangen. Etter 77. minutter økte hjemmelaget til 4-2 og da så det plutselig veldig mørkt ut for Buvik.

Men gultrøyene hevet seg mesterlig og bare minutter senere reduserte Pål Riaunet med sitt andre mål for dagen. Kort tid etter sørget Simon Eid Bjørset for 4-4. Buvik presset på for en avgjørende scoring, men stolpen var i veien da Riaunet kunne sette sitt tredje mål for kvelden. Dermed endte det med poengdeling i en kamp som hadde det aller meste.