Da er det klart at Jon Kåre Prestmo ikke fortsetter som Buvik-trener. I stedet tar Bård Stenseth over hovedansvaret for Buviks 3. divisjonslag. Med seg i trenerteamet får han Brage Meistad. Sist gang den duoen trente Buvik, ble det opprykk til 2. divisjon.

- Både Brage og Bård er godt kjent med spillerne og Buvik som klubb. Det er to veldig dyktige trenere vi har fått med oss nå, forteller sportslig leder Marit Halvorsen.

Spillerflukt

De siste ukene har en rekke spillere gått fra Buvik til Orkanger. I tillegg trener flere Buvik-spillere med andre klubber. Halvorsen er likevel ikke bekymret foran neste sesong.

- Spillerne som har gått til Orkanger var ikke store bidragsytere for Buvik i fjorårets sesong, men når det er sagt så er det spillere vi hadde ønsket å ha med oss. Spillerne som er ute og trener med andre klubber har fortsatt ikke skrevet under, sier Halvorsen.

- Har dere signert noen nye spillere?

- Den siste tiden har vi jobbet med å få på plass ny trener, men vi har også vært i kontakt med en del spillere, både nye og gamle. Så det er spillere på vei inn i troppen, men vi har ikke noen klare enda, sier Halvorsen.