Mia Sæternes fikk seg en overraskelse da hun prøvde å spise en hvitløkspølse fra Grilstad. Pølsen er av typen snack-pølse.

- Jeg hadde tatt to tygg av pølsen, da det til slutt ble helt umulig å tygge gjennom og jeg spyttet den ut. Først trodde jeg det var brusk, men det viste seg fort at hele biten var full av hår, sier hun.

Det kommer ikke som noen overraskelse at Sæternes ble litt uvel. Hun er nesten sikker på at hårene ikke stammer fra en gris eller ku.

- Jeg kjenner ikke til noen gris eller ku som har slike hår. Det må i så fall være halen, men jeg vet ikke om de bruker den når de lager pølse, sier hun og anslår at hårstråene var godt over én centimeter lange.

Sæternes forteller at hun kjøpte ti pølser på Rema 1000 på Orkanger på lørdag, og at hun skulle spise et par i dag. Mia og datteren hadde fortært to pølser som ikke hadde hår i seg, da hun traff på denne pølsen. De resterende har hun ikke fått sjekket, siden hun er på jobb.

- Det er ikke trivelig å vite at de har vært i munnen min. Jeg er litt tander på sånt, og kommer nok ikke til å spise det igjen på lang tid. Kanskje aldri fra den produsenten.

Det har ikke lyktes ST å komme i kontakt med Grilstad eller Rema 1000 mandag ettermiddag.

Sæternes forteller at hun har varslet både Grilstad og Mattilsynet, og at hun har fått mail tilbake om at produsenten følger opp saken.