Erlend Fagerli fra Svorkmo ble norgesmester i fotballtriksing i helgen. I finalen slo han storebror Brynjar. Resultatet ble 2-1. Dette var Erlends første NM gull.

Brynjar forteller til ST at begge er meget godt fornøyd med mesterskapet, som ble arrangert på Lade i forbindelse med Scandia cup. Men for storebroren var det litt surt å tape.

- Det er like surt å tape for Erlend som det er å bli slått som hvem som helst andre. Men han er en av de beste i verden, så det skal litt til, sier han.

Brynjar var veldig fornøyd med å vinne semifinalen mot Tobias Brandal Busæt. Han har vunnet NM tre år på rad, og er ranket som verdens nest beste fotballtrikser.

- Jeg brøt en barriere i semifinalen, og er veldig fornøyd med det. Så er jeg glad på Erlends vegne. Det er artig at en av oss vinner, og det er første gang en av oss tar gull i NM. Jeg har ett sølv fra før, Erlend har to sølv.

Med seieren kvalifiserte Erlend seg for VM i London i november. Men før det skal begge brødrene delta i åpent VM i Tsjekkia i august. Der kan alle som vil delta.

- Målet er gull, men det er tøff konkurranse, sier Brynjar.